Wanneer resultaten voor automatisch aanvullen beschikbaar zijn, gebruikt u de pijlen omhoog en omlaag om te bekijken en op Enter om te selecteren.
Toon zoekbalk
Toon menu
Kennisplein voor verpleging, verzorging, zorg thuis en eerste lijn
Home
Thema's
Continentie
Dementie
Depressie
Digitale zorg
Diversiteit
Duurzame zorg
Eten en drinken
Goed in gesprek
Huidletsel
Hygiëne
Informele zorg
Intimiteit en seksualiteit
Medicatieveiligheid
Mondzorg
Palliatieve zorg
Persoonsgerichte zorg
Probleemgedrag
Risicosignalering
Samenwerken in de wijk
Tijd voor zorg
Valpreventie
Verbeteren doe je zo
Vernieuwend zorgen
Verzorgend wassen
Welbevinden en levensvragen
Werken met het zorgdossier
Werkplezier
Zelfredzaamheid
Zorg en dwang
Nieuws
Wetgeving
Kwaliteitskaders
Agenda
06-06
Leerbijeenkomst casemanagement: zo kan het
09-06
Inspiratiedag: problemen voorkomen met de kennis van nu
13-06
Landelijke conferentie: een nieuwe generatie ouderen langer thuis
27-06
Congres: van zorg naar bewegen
30-06
Wzd Café - Aan de slag met de Wzd-wijzer
03-07
Congres ‘Waardigheid en trots voor de toekomst’: kom je ook?
Onderwijs
Kennisbundels
Online videotheek
Meer lesmateriaal
Beroepsprofielen
Hbov-stages
Leernetwerken wijkverpleging
Ouderen en onderwijs
Jongeren inspireren
Lokale samenwerking
Banners onderwijs
Kennis delen
Leren en veranderen
Praktijkvragen
Databank interventies
Geheugenpoli Netwerk
Werkplaatsen
Over ons
Onze experts
Promotietips
Banners
Onze posters
Bezoekerspanel
Pers
Contact
Home
Thema's
Eten en drinken
Verbeteren
Voedingszorg verbeteren
Eten en drinken
Eten en drinken
Praktijk
Gezond eten en drinken
Video - Persoonsgerichte aanpak
Quiz over eten en drinken
Dementie en alcohol
Slikproblemen
Oorzaken en gevolgen
Slikken: 4 fasen
Eten is beleven. Ook bij slikproblemen
Verslikken
Onbedoeld gewichtsverlies en ondervoeding
Ervaring
Uitdroging
Wat is het?
Wegen, meten en BMI
Overgewicht
Vitamine D
Verbeteren
Voedingszorg verbeteren
Bewustwording
Wensen in kaart
Samen koken: tips
Weegbeleid
Maaltijd-ambiance
Dementie en kleinschalig
Praktijkverhaal
Evalueren
Scholing
Richtlijnen
Indicatoren
Voorbeelden
Hulpmiddelen
Voor de organisatie
Cijfers: ondervoeding
Meten van ondervoeding
Nieuws
Nieuws over Eten en drinken
Eten en drinken
Voedingszorg verbeteren
Ga direct naar:
Bewustwording: eerste stap in voedingszorg
Wensen en voorkeuren in kaart brengen
Samen koken: tips
Optimale voedingsconcepten
Weegbeleid voor team of afdeling
Voorkomen van slikproblemen en slikaccidenten
Bevorderen van maaltijd ambiance bij ouderen
Eten en drinken bij dementie
Voorbeelden van voorlichting aan cliënten
Deel deze pagina
Deel via Whatsapp
Print
Deel via Facebook
Deel via Twitter
Deel via LinkedIn
Deel via Mail