Toon zoekbalkToon menu

Kennisplein voor verpleging, verzorging, zorg thuis en eerste lijn

Hygiëne

Meld jouw organisatie nu aan voor ‘Samen werken aan infectiepreventie’ 27/09/2022

Hoe zorg je ervoor dat schoon en veilig werken vanzelfsprekend wordt in jouw organisatie? Zodat je infecties bij kwetsbare ouderen kunnen voorkomen? Meld je aan voor het project ‘Samen werken aan infectiepreventie’ en leer hoe. Er is ruimte voor nieuwe deelnemende organisaties. Meld je dus snel aan!

'Samen werken aan infectiepreventie' biedt korte tijd ondersteuning op een manier die bij jouw organisatie past. Gedragsverandering en samenwerking staan in de aanpak centraal. Een coach begeleidt op basis van de vragen die er zijn. Je werkt daarbij samen met iedereen die een rol heeft bij het voorkomen van infecties in jouw organisatie. Er wordt aangesloten bij de kennis waar jouw collega’s al over beschikken. Lees meer op de projectpagina 'Samen werken aan infectiepreventie' of meld je hieronder direct aan.

Meld je aan

Meld je aan via het formulier ‘Interesse deelname project Samen werken aan infectiepreventie’. Ook vragen kan je via dit formulier stellen. We nemen zo snel mogelijk contact met je op. Uiteraard hopen we je snel te verwelkomen als deelnemer.

Ga naar het formulier

Deelnemer Aqua Viva over 'Samen werken aan infectiepreventie'

Aqua Viva heeft tijdens corona een coronateam opgericht. Ze besloten dit team na crisistijd te veranderen in een ‘algemene commissie infectiepreventie en hygiëne’. "Daarom hebben we ons ook aangemeld voor het project. Want hoe pak je het voorkomen van infecties aan? Kies je voor een aantrekkelijke, grappige manier? Of voor een serieuze aanpak? Het project heeft ons extra enthousiast gemaakt om onze aanpak te versnellen." Lees het hele ervaringsverhaal van Aqua Viva.

Praktische informatie

Voor wie

Het project ‘Samen werken aan infectiepreventie’ is bedoeld voor professionals die in een verpleeghuis werken. Denk hierbij aan bestuurders, specialisten ouderengeneeskunde, verpleegkundigen, verzorgenden en huishoudelijke hulpen.

Door wie

Dit project 'Samen werken aan infectiepreventie' is een samenwerking van Verenso, ActiZ, V&VN, Waardigheid en trots op locatie, Vilans en het ministerie van VWS.

Geen kosten

Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Wel wordt er verwacht dat iedereen zich goed inzet.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Heb je vragen over het aanmeldproces, de nodige tijdsinzet, duur en voorwaarden? Lees dan de FAQ.

Meld je aan voor het project 'Samen werken aan infectiepreventie'
 

Reageer op deze pagina

Wil je reageren op Zorg voor Beter? Lees dan eerst de spelregels door.